Sunday, February 5, 2012

sup brokoli

Saya kadang-kadang mengidam.Semalam,terlaksanalah salah satunya.



5 comments:

Cik Sibuk said...

anak saya tak makan sayur. satu2nya sayur yang dia nak makan adalah brokoli. itupun nak kena tukar form jadik brocolli cream soup.

nasyrun said...

tapai ubi, sup brokoli dan air soya menu utama mursyid dalam novel amerika

sedap ke sup brokoli ni

nasyrun said...

lupa rait lagi

klohv said...

cik sibuk,
at least nak juga anak cik mkn sayur,hehe.

nasyrun,
sama je mcm sayur air,tp brokoli ni mcm special sikit,asyik mkn kobis saja bosan juga.

aku rasa mursyid tu mkn sup brokoli yg berkrim,bkn yg cair kot...barulah amreeka.

skrg dah jd tukang rait pulok ko?eheh

nasyrun said...

oh, berkrim atau tidak itu tidak dinyatakan

hahah itulah. tok ingat sokmo nok rait