Tuesday, December 27, 2011

coklat hari ini




9 comments:

nasyrun said...

crunchie ialah coklat kegemaran seorang gadis yang aku minat satu masa dulu.

ok itu saja.

oh, dan aku sudah lama tidak nampak coklat itu di pasaran. kenapa ye

klohv said...

7E ada je rasanya,tapi x semua tempat la dan saiznya pun makin kecil aku rasa.

dulu kat koperasi sekolah aku banyakkkk je jual crunchie ni,wajib ada.

tang gadis yg dia minat cepat aje tutup cerita ekh,tok dan nak tanya lebih2,hahaha.

klohv said...

oh ya,pokcik bila nak update blog?mcm dah lama takdok cerita.

nasyrun said...

oh ramai juga bertanyakan kenapa,

sori aku agak sibuk, ada 2 buah buku on the way hehe

doakan kami berjaya

nasyrun said...

wah dah ada

Follow-up comments will be sent to nasyrun@gmail.com

akhirnya

klohv said...

kira apa yg aku komen ni masuk inbox mu lah kan...

*jakun.com*

semoga berjaya dgn projek mu itu.sila war-war kan apa2 perkembangan ya.

nasyrun said...

ya
sebelum ni susahnya aku nak follow sebab kena masuk blog mu dulu, kemudian kena ingat balik entri mana aku komen hehe

first buku, tajuknya dabel date.
buat dgn 3 orang lagi. seorang buat 10 cerita. aku baru saja setel semua. buku ni cadangnya keluar masa valentine

kedua, batuketigadarimatahari.
ada 8 orang, sorang buat 6.
yang ni cadangnya nak publish februari jugak. aku dah setel 5 hehe

ketiga, ifall (ni dalam koleksi irise, ada 5 buku semuanya)ini buku pertama. ada 20 orang, sorang buat dua je hehe. ni pun dalam bulan 2 jugak. setel lama dah aku punya part

so fahamlah sekiranya semua idea aku terpaksa dilaburkan ke dalam 18 cerita tersebut. terpaksa kedekut dengan blog hehe

begitulah perkembangannya. semoga kau beli 10 untuk setiap buku hahahha

klohv said...

i see,hehe...

setiap buku ada 40+ cerita...

aku harap setiap cerita ada 400 mukasurat,so 40x400,hehe melampau..

ada review bagus kalu,harus aku beli :-)

nasyrun said...

kalu review tak bagus pung mu harus beli mokcik

sapot member2 haha