Thursday, June 23, 2016

Selangkah ke alam bbnu

Untuk menghilangkan ketidakkeruan akibat cuaca yang terlampau panas, aku mula nonton running man. Ada 300+ episod tapi idoklah aku nak follow semua.Gila kau takde masa depan tengok variety show Korea beratus2 episod. Tapi sekurang-kurangnya aku boleh terkekeh2 macam orgils. Tau2 jelah Korea punya editing... Penonton secara x langsung diguide untuk nampak sisi humor.

Baru baca pembukaan dah rasa sendu posting aku. Argh x kisahlah. Aku cuma nak highlight pasal guests yang masuk RM ni.

Satu, aku tak berapa suka geng2 so-called kpop idols. Tipikal sangat, mesti RM members buat2 terpegun dengan kecantikan dan kehenseman diorang. Exaggerated nau.


No comments: